Šta radimo

Po pitanju asortimana stakala smo nenadmašni. Ugradnju vaše šajbe je naš tim spreman odraditi u najkraćem roku bez termina, po želji i uz vaše prisustvo.

Servis vozila

Niste sigurni da li trebate raditi veliki ili mali servis? Dovezite svoje vozilo u naš servis, rado ćemo Vam pomoći.

Optika

Optikom, reglažom, geometrijom, centriranjem trapa, omogućujemo da točkovi ispravno prijanjaju podlozi u svakoj prilici. Ovaj postupak direktno utiče na upravljivost, udobnost i držanje vozila na putu.

Dijagnostika

Dijagnostika se radi tako da se uređaj za dijagnostiku spaja na računalo od vozila. Ova usluga omogućuje provjeru ukupnog tehničkog stanja vozila, uključujući usporedbu parametara vozila s idealnim parametrima.

Punjenje klima

U našem servisu nudimo usluge kompletnog servisiranja klima uređaja vozila, kao i usluge punjenje i vakumiranje klima uređaja. Ispravnost klima uređaja u vozilu istovremeno je dakle i briga za Vaše i zdravlje Vaših putnika

Vulkanizerske usluge

Nažalost, mnogi vozači ne shvataju ozbiljno značaj guma u vožnji. Posetite nas i uverite se u našu ljubaznost, profesionalost i veoma dobru ponudu

Prodaja guma

Jedina veza između vozača i puta upravo jeste guma. Koliko god je vaše vozilo tehnički superiorno i poseduje sve sisteme bezbednosti, bez dobre gume te performanse ne mogu i neće doći do izražaja.

Poliranje vozila i farova

Nema potrebe za kupovinom novih farova. Inovativnim postupkom za poliranje farova, vratiti ćemo sjaj Vašim svjetlima.

Autopraonica

Vrijeme je za jedan dobar profesionalni tretman, jer pranje automobila i nije samo pranje, tu je naravno i zaštita karoserije od nepovoljnih vremenskih uvjeta

Kajzer-126

Kalibracija

ADAS tehnologija, koja uključuje sustave poput upozorenja na sudar, praćenje trake ili adaptivni tempomat, igra ključnu ulogu u savremenim vozilima.

STUPI U KONTAKT

+387 49 321 011

+387 61 956 419

meho.ramic@gmx.net

PRATI NAS

Youtube

© Kajzer. All rights reserved 2020